Algemene voorwaarden

Bij Pluk me! streven wij naar de tevredenheid van onze klanten. We leveren graag kwaliteit aan onze klanten en besteden dan ook veel zorg aan onze producten/diensten. Mocht het onverhoopt toch ergens niet naar tevredenheid zijn dan vernemen wij dit graag en zullen wij aan de slag gaan met jouw feedback! Hieronder kun je onze algemene voorwaarden nalezen.

Algemeen

1. Deze algemene voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op producten of diensten van Pluk me!, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de volgende gegevens:

Pluk me!

Adres: Nieuweweg 33, 1393 NM, Nigtevecht

Email: plukmeweesp@hotmail.com, telefoonnummer: +31 6 46046635

KvK: 55305369

BTW/VAT: NL001658507B64

2. Bij afname van een product of dienst van Pluk me! ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

3. De prijzen van de producten en diensten staan los van prijzen die je elders (andere winkels of internetwinkels/webshops) treft.

4. Bij afname van een product of dienst ga je akkoord met de aangegeven of overeengekomen prijs.


Workshop (privé en zakelijk)

1. Bij afname van een workshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Pluk me!

2. Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te bieden en mensen te informeren, maar zijn niet verantwoordelijk voor de houdbaarheid van de geplukte bloemen en/of opkomst van zaden.

3. Workshops worden gehouden voor groepen vanaf 8 personen, met een maximum van 12 personen.

4. Indien er onverhoopt niet kan worden deelgenomen, moet dit tijdig gemeld worden. Tot 10 dagen voor de workshop kun je annuleren, waarbij het betaalde bedrag wordt terugbetaald met een aftrek van € 7,50 administratiekosten. Bij annulering in de laatste 10 dagen voor aanvang van de workshop kunnen we helaas geen geld meer teruggeven, omdat we jouw plek hebben gereserveerd en deze mogelijk niet meer kunnen opvullen.

5. Er wordt geen geld teruggestort of vergoed bij een no show van de klant, ziekmelding of andere reden van het niet aanwezig zijn. Wel kan je de voor jou ingekochte materialen ophalen in onze tuin.

6. Pluk me! kan ten alle tijden de workshop annuleren of verplaatsen. Bij het volledig annuleren van een workshop krijg je jouw geld terug.

7. Pluk me! kan niet aansprakelijk worden gesteld voor door de klant veroorzaakte ongevallen. 


Planten & bloemen (privé en zakelijk)

1. Bij afname van planten en/of bloemen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Pluk me!

2. Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te bieden en mensen te informeren, maar zijn niet verantwoordelijk voor de houdbaarheid van de gekochte planten en/of bloemen en/of zaden. 


Cadeaukaarten (privé en zakelijk)

1. Bij afname van een cadeaukaarten ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Pluk me!

2. Voor een gekochte cadeaukaarten wordt geen geld teruggegeven.

3. Je gekochte cadeaukaarten is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

4. Cadeaukaarten van Pluk me! zijn 3 jaar na aankoop geldig.

5. Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te bieden en mensen te informeren, maar zijn niet verantwoordelijk voor de houdbaarheid van de geplukte bloemen.


Opgesteld op 21 januari 2024