kwekerij

Ontdek het mooie assortiment planten op onze kwekerij! Onze planten worden op duurzame wijze gekweekt, 100% gifvrij. Hierdoor gedijen ze optimaal en vormen ze een waardevolle toevoeging aan de biodiversiteit in jouw tuin. Voor inspiratie zijn er diverse tuinontwerpen op de kwekerij te bewonderen. Zo krijg je een idee van wat je aanspreekt en kun je dit toepassen in je eigen tuin. Denk aan een levendige border met een overvloed aan kleuren of een serene border met voornamelijk blauwe en roze tinten. We richten de borders zo in dat er een bloei is van april tot november.

Onze openingstijden zijn:

  • Donderdag 10:00 - 13:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00

Als je buiten de openingstijden langs wilt komen, is het aan te raden om van tevoren even te bellen voor een afspraak. Ook kunnen we op verzoek een bestelling voor je klaar zetten.

Onze planten zijn niet te koop via de website, maar alleen 'live' op de kwekerij. Betalen op de kwekerij is mogelijk met contant geld of via een QR-code.

Verkrijgbaar bij ons: duurzame potgrond van Bio-kultura

Hieronder vind je een selectie van onze planten in beeld. Als je je specifiek wilt richten op het creëren van een levendig paradijs voor bijen, kijk dan bij onze bijenkrat 🐝

Onze planten in beeld

Vaste planten

Eenjarige planten

Zaden